Kajaanin seudun invalidit ry

Yhdistyksen omistama Kesäkoti Invala sijaitsee Kajaanissa kauniin Karankajärven rannalla, noin viiden kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta.

Kesäkoti toimii juhla- ja kokoustiloina ja soveltuu myös leirien järjestämiseen pienille ryhmille. Kokoustilaa löytyy noin 40 hengelle ja majoittumaan sopii noin 20 henkeä. Myös rantasauna on vuokrattavissa vaikkapa työpaikan saunailtoihin. Yhdistys järjestää sovittaessa tarjoilut tilaisuuksiin.

Järven rannalla sijatsevaa rantasaunaa on kunnostettu äskettäin ja kesällä 2021 toteutettiin Oulujärvi Leader ry:n hanketuella käyttöveden laatua ja Invalan käyttömukavuutta huomattavasti kohentanut vedenparannusprojekti.

Hintatiedustelut ja varaukset soittamalla numeroon 044 231 5879.


Invala

Alueen päärakennuksena toimivassa Invalassa sijaitsee keittiö sekä kokous- ja ruokailutilat.

Kuvia Invalasta:


Rantasauna

Rantasauna sijaitsee Karankajärven rannassa ja järveen on mahdollista pulahtaa uimaan saunomisen yhteydessä rannan laiturilta.

Hintatiedustelut ja varaukset soittamalla numeroon 044 231 5879.

Kuvia rantasaunalta:



Kesäkoti Invala
Karankatie 20, Kajaani



Impilä

Kesäkoti Invalan pihapiirissä sijaitseva Impilä on kuudelle hengelle majoittumiseen soveltuva saunamökki, jossa on kaksi makuuhuonetta, keittokomero, WC, pesuhuone ja sauna. Mökistä löytyy myös pyykinpesukone. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla noin 5 kilometriä Kajaanin keskustasta. Myös mahdollisuus samassa pihapiirissä sijaitsevan rantasaunan käyttöön.

Impilä on vuokrattavissa lomanviettoon tai vaikkapa komennusmiehille majoituspaikaksi. Vuokraus on mahdollista myös pidemmäksi aikaa. Hinta sopimuksen mukaan.

Hintatiedustelut ja varaukset soittamalla numeroon 044 231 5879.

Kuvia Impilästä: